Wij ontwikkelen maatwerksoftware en bouwen websites op basis van open source software zoals Joomla! en Wordpress. Aan de hand van uw behoefte adviseren wij de best passende oplossing. De keuze voor maatwerk blijkt vaak de beste optie als bestaande software naadloos gekoppeld moet worden met nieuwe toepassingen. In de praktijk zijn er echter uitstekende (gratis) open source varianten beschikbaar voor de bouw van websites & webshops.

Responsive

Er zijn meer dan 8 miljoen smartphones in Nederland. Bijna 60% van al het internetverkeer in Nederland gaat via de mobiele telefoon en tablets. Mensen blijken in de praktijk vooral lokaal te zoeken (78%) en daarbij maakt het merendeel direct een keuze. Spreadit houdt bij de ontwikkeling en bouw van een nieuwe website rekening met alle gebruiksmomenten en -behoeften. Wij bouwen toegankelijke responsive en adaptive websites. Zo krijgen bezoekers de best passende website te zien op elk device.

Grafische kwaliteit

Wij zijn trots op ons onderscheidend en smart webdesign. Bij ons geen gedoe met rammelend webontwerp, (totaal) niet-begrepen huisstijlrichtlijnen of een volkomen gebrek aan grafische inventiviteit. Off- en online communicatie laten wij naadloos op elkaar aansluiten. Softwarebouwers, grafisch ontwerpers en webdesigners zitten bij ons niet op elkaars stoel, maar wel aan één bureau. Dat werkt merkbaar en zichtbaar beter.

Verhoog uw online conversie: download het whitepaper

Neem contact opCases

Neem contact op