Woonmall Villa ArenA  
Online oriëntatiestrategie en website met resultaat

villa

De grootste en meest inspirerende woonmall van Nederland. Villa ArenA biedt altijd de mooiste keuze. Dat vertalen we door in een complete online aanpak. Helemaal gericht op het oriëntatieproces van de hedendaagse woonshopper. Met balans in productaanbod en inspiratie. Van responsive website met eigen productbeheermodule voor winkels tot en met webcare en social media.

 

villa shop

arrow up

Responsive website

Website ontwikkeld voor elke gebruiksfase in verschillende schermformaten. Volledig fluid design voor de meest prettige ervaring op elk device. Van mobiel tot tablet, van laptop tot desktop. 100% SEO-proof!

villa winkelmodule

arrow up

Winkelbeheer module

Maatwerk beheeromgeving voor de 50 winkels van Villa ArenA. Hiermee onderhouden de ondernemers moeiteloos hun eigen product- en winkelpagina’s. Gemak voor de winkels en altijd actueel aanbod voor alle bezoekers! 


villa social

arrow up

Social Media

Plan en uitvoering van geïntegreerde social media contentstrategie. Activatie van Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Structureel gekoppeld met Villa ArenA-website en e-mailcampagnes. Tevens productie en inzet van Facebook Apps en Ads.

villa mailplus

arrow up

E-mail marketing

Plan en uitvoering e-mailmarketing campagnes gericht op consumenten.
Opmaak, content en redactie van een tweewekelijkse nieuwsbrief. Acties voor groei database en bestandsverrijking. Benchmarking en statistiekanalyse, integratie met Google Analytics.


Meer Cases