Flinter
Online strategie met inbound resultaten voor innovatieve multipurpose rederij

flinter

Flinter is een oer-Hollandse, innovatieve rederij met chartering van multipurpose vrachtschepen en ship management diensten. Flinter beheert en exploiteert een moderne vloot van ruim 50 schepen met een laadvermogen oplopend tot 11.000 ton. Daarmee behoort Flinter tot de top-5 van Nederlandse rederijen. Flinter is een transparant bedrijf en voert een uitgebreid programma voor het onderhouden van Investor Relations. Wij adviseren Flinter jaarrond op alle online uitdagingen en ontwikkelen websites en applicaties voor uiteenlopende doelen.

 

arrow up

Website

Ontwikkeling van meertalige full service website als centraal kanaal voor interne en externe communicatie. Maatwerkkoppelingen met back end en  ‘kantoorsoftware’ voor praktisch contentbeheer.

arrow up

Custom lead management framework

Realisatie en onderhoud van maatwerk leadmanagement systeem voor doelgerichte leadconversie.

arrow up

Vlootobligatie campagne website

Centraal online hart van de succesvolle marketingcampagne voor het werven van investeerders voor Vlootobligaties met AFM-vergunning. Volledige integratie van websitebeheer en lead managementsysteem.

arrow up

Intranet

Plan en realisatie van maatwerk softwareontwikkeling voor intranetoplossing myFlinter, direct gekoppeld met kantooromgeving voor dynamisch contentbeheer.


Meer Cases

Spreadit maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.